| |||||||
This is a discussion on I have a new favorite online shop within the Online Freebies forums, part of the Freebie Chat category; ....
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 |
| iPod Shuffle Join Date: Dec 2008
![]() | I have a new favorite online shop. Last edited by Jon; 22-12-08 at 05:17 PM.. |
| | #2 |
| Mini Mac Join Date: Jul 2008 Location: London
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Para bailar la spamba Para bailar la spamba Se necesita una poca de gracia Una poca de gracia pa mi pa ti Y arriba y arriba Ay arriba y arriba Por ti sere, por ti sere, por ti sere Yo no soy marinero Yo no soy marinero, soy capitan Soy capitan, soy capitan Spamba, spamba Spamba, spamba Spamba, spamba Spamba Para bailar la spamba Para bailar la spamba Se necesita una poca de gracia Una poca de gracia pa mi pa ti Ay y arriba y arriba Para bailar la spamba Para bailar la spamba Se necesita una poca de gracia Una poca de gracia pa mi pa ti Y arriba y arriba Ay arriba y arriba Por ti sere, por ti sere, por ti sere Spamba, spamba Spamba, spamba Spamba, spamba Spamba, spamba
__________________ Help an old friend wrap up his freebie-ing by signing up for me in a trade on either Apple FJ or PS3 Kudos! £15 per green! (pm me and I'll set it up in the trade centre) |
| | #3 |
| iPod 20gb Join Date: Dec 2007
![]() | . Last edited by Jon; 22-12-08 at 05:17 PM.. |
| | #4 |
| iPod 30gb | What a professional website: New Proucts! Go Away! |
| | #5 |
| 13/10/2010 - Baby Born!! | Goodbye! Tippy
__________________ |
| | #6 |
| iPod Nano 4GB Join Date: Sep 2008
![]() | Fail! |
| | #7 |